GE HealthCare

Segítünk,  hogy  a  kezelőorvosok  a  lehető  legjobb  betegellátást  tudják  biztosítani
A GE HealthCare, mint a globális orvostechnológiai és digitális megoldások vezető újítója, lehetővé teszi a kezelőorvosok számára, hogy intelligens eszközök, adatok, elemzések, alkalmazások és szolgáltatások segítségével, az Edison intelligenciaplatform támogatásával gyorsabb és tájékozottabb döntéseket hozzanak. Elkötelezettek vagyunk a tisztelet, az átláthatóság és a kérlelhetetlen integritás befogadó kultúrája mellett.

Azon dolgozunk, hogy megoldjuk azokat a legnagyobb egészségügyi kihívásokat, amelyekkel a betegek és a klinikusok ma és a jövőben szembenéznek. Együtt nem csak egy egészségesebb jövőt építünk, hanem az a célunk, hogy olyan világot hozzunk létre, ahol az egészségügynek nincsenek korlátai.

A GE HealthCare-nél hiszünk az egyéni identitás, háttér és tapasztalatok értékében. A sokszínű nézőpontok befogadása jobban felkészít arra, hogy javítsunk mások életén a fontos pillanatokban és egészségesebb világot építsünk.  

Több mint 160 országban világszerte 47 000 munkavállalóval rendelkezünk és több mint 11 000
bejegyzett szabadalommal az egész világon. Vállalatunk 1 milliárd USD K+F beruházást végez évente,
világszerte naponta 259 000 beteg élvezi a GE képalkotó technológiájának támogatását 4 millió képalkotó, mobil, diagnosztikai és monitorozó eszköznek köszönhetően. Évente több mint 2 milliárd betegvizsgálatot végeznek a GE technológiájával.

További információ: www.gehealthcare.hu