INTREND

Az INTREND Computing Kft. egyedi szoftverek fejlesztésével, támogatásával foglalkozik, és kereskedelmi bankok, specializált pénzintézetek, biztosító társaságok számára kínál egyedi megoldásokat.

Társaságunk 100%-ban magyar tulajdonban lévő cég, a tulajdonosok elkötelezett szereplői, felelősségvállalói minden napi életünknek.

Az INTREND tevékenysége két meghatározó termék köré csoportosul, és folyamatosan épül. Az egyik az IBS’90 elnevezésű rendszer, melyet szakértőink 2000 óta folyamatosan fejlesztenek, és támogatnak. Az IBS’90 rendszer fejlesztése, valamint pénzintézeteknél végzett bevezetési, tanácsadási feladatokban összegyűjtött tapasztalatok alapján 2011-ben az INTREND Kft életre hívta egy rugalmas, bővíthető interface kommunikációs és banküzleti, payment megoldásokat kínáló rendszer alapjait, mely a NEST Platform elnevezéssel bír. A keretrendszer a 2011-es évben minden szakmai és bankbiztonsági elvárásnak megfelelve, implementálásra és üzemeltetésre került egy meghatározó hazai bankban.

2011 óta több hazai pénzintézetnél megjelent a NEST Platform, illetve egy specializált pénzintézetnél mára core rendszerként funkcionál.

Meggyőződésünk, hogy a folyamatos üzleti, és technológiai megújulás az egyik alappillére cégünk fejlődésének, amellett, hogy munkatársaink elégedettsége is kiemelt fontosságú számunkra.

További információ: http://intrend.hu/