Lidl

Köszöntünk a Lidl-nél!

A Lidl az egyik vezető kiskereskedelmi hálózatként működő vállalat, mely nagyjából 11.900 üzlettel várja vásárlóit világszerte. Magyarországon több, mint több ezer munkavállaló dolgozik lelkiismeretesen a vállalat sikereiért. A Lidl központi irodaháza Budapesten található, és a közel 200 magyarországi üzlet áruellátásáról 4 logisztikai központ gondoskodik.

Bízunk munkatársainkban

Hiszünk kollégáink elhivatottságában és képességeiben. Bízunk abban, hogy teljes erőbedobással tevékenykednek a mindennapokban és büszkén képviselik a Lidl-t munkaidejükön kívül is. Akiben megvan az elszántság arra, hogy fejlessze önmagát és megragadja a kínálkozó lehetőségeket, a Lidl-nél jó helyen jár. Nagy figyelmet fordítunk munkatársaink egyéni fejlesztésére és lehetőséget biztosítunk a szakmai előrelépésre.

Fontos számunkra, hogy tisztelettel és egyenlően bánjunk egymással. Célunk, hogy napról-napra eredményesebbek legyünk és ez úgy valósulhat meg, ha odafigyelünk egymásra és elismerjük munkatársaink erőfeszítéseit. Éppen ezért hiszünk abban, hogy az egymásnak adott folyamatos visszajelzés építően hat mindannyiunkra. A Lidl nem csak szavakban ismeri el a munkavállalók eredményességét, hiszen átlagon felüli béreket és a juttatásokat is kínál.

További információ: https://jobs.lidl.hu/koezponti-irodahaz